Úticélok

Napospart

Central Plaza Apartmanház

Central Plaza Apartmanház

Central Plaza Apartmanház

A 2007-ben átadott apartmanok Napospart központi részén, a strandtól kb. 550 méterre találhatók. A fő sétálóutca karnyújtásnyira van.

Érkezéskor 50 Eurot/apartman letétbe kell helyezni a recepción, ez távozáskor visszajár, amennyiben leltár szerint minden megvan.

A szórakozóhelyek zajától kellő távolságra, pár percnyire a Kuban szállodánál lévő központi sétálóutcától, igényesen kialakított apartmanok várják a pihenni vágyókat. A közelben aquapark található.

 

Szolgáltatások:
Portaszolgálat, korlátozott számú autónak parkolási lehetőség.

[photosmash id=53]

Videó megtekintése

Szobák:
Alapfelszereltség mind a három típus esetén: TV, légkondicionáló, hűtőszekrény, főzési lehetőség az apartmanok esetében (edények, tányérok, poharak és evőeszközök).

Stúdió: Egy légterű, 2+1 fő elhelyezésére alkalmas. A 3.fő  kihúzható fotelágyon kerül elhelyezésre.

Kis apartman: (nappali + hálószoba): a hálószobán kívül, teraszos nappali, konyhasarokkal, étkezővel, fürdőszobával. Elhelyezhető: 2+2 fő. A 3. és a 4.fő a nappaliban lévő kihúzható kanapén kerül elhelyezésre.

Nagy apartman: (nappali + 2 hálószoba): a 2 hálószobán kívül, teraszos nappali található, konyhasarokkal, étkezővel, fürdőszobával. Elhelyezhető: 4 + 2 fő. Az 5. és a 6.fő a nappaliban lévő kihúzható kanapén kerül elhelyezésre.

Szálloda felszereltsége:

Sportolási és szórakozási lehetőségek:
Az apartmanház belső udvarában medence gyermek résszel, pool bárral, korlátozott számban ingyenesen használható nyugággyal és napernyőkkel.

Strand:

  • homokos

Távolság:

  • a strand: 550 m

Térkép: