Úticélok

Primorszko

Hotel Les Magnolias ****

Hotel Les Magnolias

Hotel Les Magnolias

A Primorszkoi Üdülőcentrum Burgasztól 50 km-re délre és 2 kilométernyire Primorszkotól található. Személygépkocsival Plovdivon és Burgaszon keresztül közelíthető meg. A francia befektetők által építtetett Hotel Les Magnolias a nemzetközi követelményeknek minden tekintetben megfelel.

A területen felár ellenében felügyelt parkoló vehető igénybe. Személygépkocsik parkolását a külön kialakított fizető parkolókban kb. 5 Euro/hét/szgk. lehet megoldani.

A 2003-ban épült Hotel Les Magnolias nyugodt környezetben, az üdülőközpont északi, strandhoz közeli részén helyezkedik el, két percre a strandtól.

Szolgáltatások:
Központi recepció, pénzváltás, autókölcsönzés, két bár, étterem, a szálloda előtt lévő parkoló felügyelt és fizetés ellenében vehető igénybe (kb. 1 Euro/nap), széfbérlés a recepción.

[photosmash id=13]

Videó megtekintése

Szobák:
A Hotel Les Magnolias tágas pótágyazható, fürdőszobás szobái mindegyikében TV, telefon, légkondicionáló, hűtőszekrény található. 2+2 fő elhelyezése minden esetben megoldható!

Szálloda felszereltsége:

Sportolási és szórakozási lehetőségek:
Nyitott medence, sportközpont (röplabdapályával, kézilabda- és futballpályával). A szállodán belül egy fedett medencét is magába foglaló külön wellness- és szépségközpont lett kialakítva (térítés ellenében).

Strand:

  • homokos

Távolság:

  • strand: 2 perc
  • Primoszko: 2 km

Térkép: